sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Where you gonna sleep tonight?

Tapasin eilen miehen. Seitsemän vuotta vanhemman. Käytän liian usein seuraavaa sanaa, mutta eilinen ilta oli taas aika random. 

Päivällä sain pikavieraita Seinäjoelta, kun äippä ja siskoni anoppi saapuivat visiitille. Äippä toi Keskiseltä tuliaisia; juomalaseja ja tonnikalaa. Kävimme syömässä Gringos Locosissa ja ilolla söin hampurilaisen, pitkästä aikaa. Käytiin pyörimässä Sokoksella ja suunnattiin sitten veljeni luokse Muurameen. Nopeasti juotiin kaffit ja sitten sainkin jo kyydin takaisin kotiin, kun pikavierailijat lähtivät ajelemaan Pohjanmaata kohden.

Olin loppuviikosta saanut kaveri M:ltä kutsun lähteä lauantaina istumaan iltaa hänen ja ystäviensä kanssa. Ajattelinhan viettäväni selvän viikonlopun, joten totta kai sorruin tällaisen kutsun edessä. Alkuilta oli taas aika ankea, koska en millään osannut osallistua keskusteluun kolmen insinöörinaisen kanssa. Onneksi alkoholi on aina varma pelastus ja loppuillasta puhetta tuntui riittävän vähän liiaksikin asti. Miksi aina humalassa pitää selittää kaikkea todella tyhmää?

Meillä oli tarkoituksena mennä porukalla Freetimeen katsomaan Disco Ensembleä, mutta pitkän jonon takia vaihdettiin kohteeksi London. Ihan mukavaa, sillä enhän ollut sielä aikaisemmin käynyt. Kivalta paikaltahan tuo vaikutti, vaikka ei toki ole aivan minun tyyliselle ihmiselle suunnattu. On kuitenkin mukava käydä baarissa, jossa asiakaskunta on vähän vanhempaa kuin 18-kesäisiä. Tuntee olonsa heti kotoisammaksi, ehkä jopa nuoreksi. Siinähän se ilta meni, juoden ja tanssien. Kyllä! Minä tanssin. Asiaan toki vaikutti minulle tarjottu Absintti. Se oli kallis ja pahanmakuinen. Voin siis hyvin mielin pysytellä vain siinä salmarissa. 

Narikkajonosta minä sen sitten bongasin; takanani seisovan miehen. Naljailtiin toisillemme ja hänen kaverinsa olivat kovasti usuttamassa meitä yhteen. Hetken jo luulin hukanneeni miehen, mutta pihalla hän sitten taas löytyi seuraani. Omien kavereidensa painostamana hän lupasi tarjota minulle pizzan ja lähdimmekin porukalla syömään. Hetkeen en ole nauranut niin paljoa, kun kuunnellessa miehen kavereiden suunnittelevan meidän tulevaisuutemme pitkälle eteenpäin. Juhannuksena on siis tarkoitus mennä naimisiin ja lapsikin pitäisi pyöräyttää jo heinäkuussa :D Oli todella hauskaa ja sainpas sitten yöksi miehen viereeni. "Aamulla" olimme molemmat hieman ujoja, mutta numeroita vaihdettiin ja mies lupasi soitella, ja viedä minua ensi viikolla elokuviin. 

Toivon todella, että tämä mies oli tosissaan. Ainakin hän kovasti puhui, että haluaisi vielä nähdä. Tällä kirjoituksella kuitenkin jinksaan koko jutun ja miehestä ei kuulu enää mitään. Voiko nainen soittaa, jos miehestä ei kuulu esimerkiksi viikkoon mitään?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. :)) Absintti oli kyllä sellasta, että ei tarvi kovin montaa kertaa elämänsä aikana siihen aineeseen koskea.

      Poista