keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

I'm dancin' for my life

Jos joskus olen rikas, palkkaan siivoojan. En käsitä, miten saan lyhyessa ajassa kämpän kuin kämpän täysin kaaokseen. Viikolla ei millään jaksa ruveta siivoamaan, kun päivät ovat muutenkin pitkiä ja viikonloppuna ei välttämättä ehdi. Nyt on sotkut saaneet kertyä, kun en ole muutamaan viikonloppuun Jyväskylässä oleillut. Pian se välttämätön paha on myös edessä, sillä äippäni saapuu vierailulle tulevana lauantaina. Silloin pitää kaiken olla tip top. Sille ei ole edes vaihtoehtoa.

...mutta liikunta. Sitä yritän lisätä päivittäiseen elämääni. Tavoite on liikkua vähintään neljä kertaa viikossa, muutenkin kuin kävelemällä koulumatkat. Tällä viikolla en ole saanut sillä rintamalla oikein mitään aikaan, mutta onneksi viikkoa on vielä jäljellä. Viikonloppuna haaveilin käyväni urheiluliikkeissä shoppailemassa. Listalla on ainakin kunnon juoksuhousut ja käsipainot. Saa nähdä tarttuuko jotain muutakin mukaan. Äippä lupasi myös tuoda kotoaan tasapainolautansa, koska ei sitä itse tarvitse.

Yritän kovasti välttää blogini liukumista treeniblogiksi. Onneksi siihen on vielä matkaa, mutta itseä rupeaa ärsyttämään, kun ei elämässä ole mitään muuta päivitettävää. Normaali arkipäivä kun menee kaavalla koulu-koti-ruoka-liikunta-rästihommat-nukkuminen. Mikäli nyt saisin jostain inspiraatiota, rupeaisin edes käymään hölkkäämässä. Pääsisin edes hetkeksi pois rutiineista. Zumbaaminen tulee jo korvista pihalle, vaikka se onkin mukavaa.

Miksi zumbaan vain kotona?
Nyt on taas vaikea kirjoittaa. Tiedän, että tässäkään tekstissä ei ole mitään tolkkua. Ärsyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti