sunnuntai 25. elokuuta 2013

You wish to flee but it's not like you

Eilen, krapulaisena, pidin siirappi-illan. Sytytin kynttilöitä, join isosta mukista teetä viltin alla ja katsoin Casablancan. Ensimmäisen kerran. Kyseinen aarre on odottanut kaapissani monta vuotta, mutta nyt tunsin ensimmäistä kertaa sellaista kaipuuta, joka oli mahdollista korjata vain katsomalla leffa. Kun olin puolen yön jälkeen aloittanut katsomaan toista siirappiani, Kuutamolla, sain mieheltä viestin. Juuri siltä, josta en ole kuullut mitään pitkiin aikoihin.

Perjantaina olimme kaveri M:n kanssa hieman nauttimassa alkoholivirvokkeita ja siinä yhteistuumin kirjoitimme miehelle viestin. Ei mitään sen kummempaa, kunhan kuulumisia kysyin. Vastausta ei tietenkään tullut ja ajattelin, että vihdoinkin saisin tämän asian päätökseen. Voisin poistaa miehen numeron ja keskittyä muihin asioihin. Koko illan teinkin niin.

Eilen pahimpaan ja toisaalta parhaimpaan mahdolliseen aikaan mies sitten päätti muistaa olemassaoloni. Olin saanut aamupäivällä vastauksen viestiini ja samalla kysyttäessä päivittänyt omat kuulumiseni, mutta siihen se taas jäi. Päätin, että en pyydä häntä kahville enkä tee minkäänlaista aloitetta. Jos hän olisi kiinnostunut, tai tuntisi edes jotain minua kohtaan, osaisi hän ottaa itsekin yhteyttä. Yöllä se viesti sitten tulikin, jossa kysyttiin missä menen. Seuraavassa kysyttiin haluanko huonoa seuraa ja pahoiteltiin epäkohteliasta lähestymistä. Kolmannessa luvattiin pian huudella väärän ikkunan alla. Sitten tuli humalainen puhelu, jossa hän sanoi seisovansa pihalla, ikkunani alla. Sielähän se nökötti. Menin pihalle tupakalle.

Ensin tuli halaus, sitten todettiin sen olevan epäkohteliasta. Sen jälkeen päiviteltiin pitkää pinnaa, vaikka olen pohjalainen. Kysyin mieheltä, miksi hän yhtäkkiä lopetti kaiken. Hän ei tiennyt, ei keksinyt mitään syytä. Siinä aikamme pihalla seistiin ja ihmeteltiin koko tilannetta, kunnes päätin raahata pässin sisälle. Oli taas mukavaa nukkua kainalossa ja kaikki tuntui olevan paremmin kuin hyvin. Päivällä miehen lähtiessä kysyin pitäisikö hän tämän jälkeen taas yhteyttä. Ei tiennyt. Pitäisi kuulemma ensin nukkua pää selväksi ja ettei ainakaan tämän päivän aikana viestiä tulisi laittamaan. Olisin voinut lyödä ihmistä.

Tänään koittaa siirappi-ilta part. 2 ja henkinen krapula.

6 kommenttia:

  1. Äääärgh! Oisit prkl lyönyt sitä. :P

    VastaaPoista
  2. Sä ansaitset jonkun, jonka ei tartte kahta kertaa miettiä, haluaako sut vai ei. Sen verran mahtava tyty oot!

    VastaaPoista
  3. Samaa mieltä edeltävien kommentoijien kanssa. Ja lisäys: Kuutamolla on just hyvä leffa tollasiin fiiliksiin, kuuluu omaanki ohjelmistoon!

    t. Apana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Kuutamolla on kyllä parasta a-ryhmää, kun puhutaan siirappileffoista.

      Poista