keskiviikko 28. elokuuta 2013

I am a virus, I live in silence

Olen tällä viikolla sairastanut syysflunssaa ja yrittänyt kovasti parantua perjantaihin mennessä. Tämä pakollinen makaaminen ja toimettomuus on erittäin ärsyttävää, ja tunnen seinien kaatuvan päälle. Huomenna on pakko olla terve, sillä en enää kestä istua tai katsoa yhtäkään elokuvaa. Haluan tehdä jotain! Haluaisin kovasti syyllistää flunssapöpön tartuttajaa eli miestä, mutta en kiukullakaan pistä viestiä.
Kasvissosekeittoa ja raejuustoa

Terveellinen elämä on taas saanut uutta potkua ja olen pitkästä aikaa syönyt kunnollista ruokaa. En tosin syö tarpeeksi monta kertaa päivässä, mutta ehkä se on taas seuraava etappi. Viikonloppuna ajattelin myös pengastaa äidin kellarista vanhoja vaatteita, josko sieltä löytyisi muinoin pieneksi jäänyt tuulipuku. Ajattelin koittaa, mikäli se menisi taas päälle, sillä tarvitsen kipeästi jonkinlaiset lenkkivarusteet.

Kasvispihvejä, salaattia ja raejuustoa
Äh, räkäinen pää lyö tyhjää. Yritän tässä toipilaana ollessa saada myös askarteluja tehtyä. Unohdin äitini syntymäpäivän, joten minun on pakko hyvittää se tekemällä jotain itse, sillä ostamiseen ei ole varaa. Askartelen tietenkin kaulakorua, toivottavasti äiti tykkää.

Nyt en jaksa tarinoida enempää. En myöskään jaksa tehdä tästä kirjoituksesta loogisempaa. Anteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti