tiistai 26. helmikuuta 2013

I wanna scream till the words dry out

Nyt on loma, enkä osaa taaskaan nukkua. Väkisin pitää valvoa, kun kerrankin pystyy. Viikonloput menee liian nopeasti, nyt on viikko aikaa nukkua päivät ja valvoa yöt. Ei siinäkään ole mitään järkeä. Aina kuitenkin on tuntunut, että saan eniten aikaan yöllä. Luovuus kukkii yöllä. Ajatukset ovat selkeimmillään yöllä. En nyt tiedä ovatko ajatukset tällä hetkellä selkeitä, sillä jotenkin vain pakotan itseni taas valvomaan, vaikka väsyttääkin. En vain osaa mennä nukkumaan.

Pari päivää (iltaa/yötä) olen kerännyt itselleni listaa kirjoista, joita pitäisi hankkia, vaikka tiedän etten niitä koskaan saa hyllyyni asti. Koska olen aina myöhässä kaikkien asioiden kanssa, ovat myös haluamani kirjat erittäin harvinaista sorttia. Tällä hetkellä on kova halu sivistää itseä, ja mieleni tekisi lukea kirjoja estetiikasta, historiasta ja markkinoinnista. Laidasta laitaan, mutta asialinjalla. Olen ehkä löytänyt kauan kadoksissa olleet aivoni! Onneksi omasta hyllystä löytyy yllättävän paljon historiankirjoja, jotka ovat (tässä tapauksessa) onnekseni jääneet lukematta. Tiedä sitten, kauanko tämä innostus kestää, mutta saan ehkä sivistettyä itseäni taas muutaman kirjan verran. Tällä hetkellä kyllä harmittaa kovasti, että jätin tänään kirpparilla käydessäni yhden äärettömän tärkeän ja mielenkiintoisen kirjan ostamatta, koska se maksoi mielestäni liian paljon. Olisi vain pitänyt raaskia ostaa se, sillä kirjakaupoissa hinta oli yli kaksinkertainen. Pitää yrittää kauniisti kysyä veljeltä, josko tuo viitsisi käyttää minua kyseisellä kirpparilla, sillä se ei sijaitse inhimillisen kävelymatkan päässä.

Ei minulla oikeastaan ollut taas mitään järkevää asiaa, kunhan oli tarve kirjoittaa edes jotain. Bloggerin mukaan näitä jaarituksia on käyty tähän mennessä lukemassa yli 400 kertaa, mikä on mielestäni aika hienoa. Kiitos siis juuri sinulle, kiva kun käyt! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti