tiistai 5. maaliskuuta 2013

For all those stupid things I never said

Arki. Motivaationi ei riitä mihinkään ja se on muutenkin hukassa. Kaikenlaista pitäisi tehdä sekä koulun että oman henkilökohtaisen elämän eteen, mutta nyt ei vain yhtään kiinnosta. Lomalla en saanut aikaiseksi mitään niistä asioista, joita olin mielessäni listannut. Onneksi en kuitenkaan mädäntynyt neljän seinän sisällä koko lomaa. Tekemistä riitti eikä yksin tarvinnut istuskella, mikäli ei halunnut.

Lomalla pääsin käymään yhdellä Jyväskylän parhaimmista kirppareista ja löysin itselleni raamatun; Principles of marketing. Ensimmäisellä kirpparikerralla en raaskinut sitä ostaa ja toisella kerralla käydessä pöytä oli jo putsattu. Meinasin vaipua epätoivoon, kunnes kaveri M huomasi myyjien olevan lähistöllä. Kysyttiin kirjaa ja se oli vielä myymättä, mikä mäihä! Odotan niin kovasti, että pääsen tuon kimppuun. Tälläkin hetkellä se tuossa sohvan nurkassa tuijottelee, mutta vielä on toinen estetiikkakirjoista kesken. Sen jälkeen olin ajatellut perehtyä Venäjän historiaan, mutta ehkä hieman oikaisen ja hyppään markkinoinnin kelkkaan. Toivottavasti tästä mielettömästä tiedonjanosta olisi joskus jotain hyötyäkin... Kovasti myös ajattelin itsekseni perehtyä sekä exceliin (kyllä, en osaa käyttää sitä ärsyttävää ohjelmaa) että nettisivujen koodaamiseen. Jälkimmäiseen kun löytäisi jonkun hyvän opuksen, olisin onnellinen. Inhoan lukea pitkiä tekstejä tietokoneelta. Silmät kärsivät.
Tänään kävin koluamassa kirpputoreja kaveri J:n kanssa ja matkaani tarttuivat mustat Conversen tennarit, jotka maksoivat hurjat 5€. SUCCESS!

Viime viikolla kävimme kaveri M:n kanssa hieman kiertelemässä Jyväskylää jalkaisin. Kahtena päivänä tuli talsittua yli kolme tuntia ihanan aurinkoisessa säässä, mikä teki hyvää. Ensimmäisenä turistipäivänä rehasin mukanani kameraa ja lampsin farkut jalassa, mutta toisena päivänä laitoin kunnon lenkkivermeet päälle (henkinen high-five kun mahduin ensimmäistä kertaa toppahousuihini).  En yhtään katunut, että päätin viettää koko loman Jyväskylässä, sillä ilman sitä päätöstä en olisi päässyt tutustumaan kaupunkiin paremmin. M toimi kuin kunnon turistiopas kertoen missä paikassa milloinkin oltiin, joten pysyin suhteellisen hyvin kartalla. Kävimme myös ajoissa katsastamassa potentiaaliset pussikaljamestat!

Perjantaina lähdettiin M:n kanssa viihteelle. Taas tuli kaksi uutta baaria tutuksi! Ensimmäiseen mentiin sattumalta, sillä törmäsimme miesporukkaan, joka kaappasi M:n kainaloonsa. Meikäläinen paineli kiltisti perässä. Onneksi sentään tarjosivat juoman, muuten emme olisi heidän kanssaan kauaa viihtyneet. Ikäkriisikin iski, kun minua luultiin 34-vuotiaaksi. Kamala masennus. Nimikin meni vähän väärin, se oli Suvi-Taina.

Karattiin M:n kanssa viereiseen baariin, joka oli kuulemma yllättävän hiljainen. Kytättiin meille miehiä, ja spotattiinkin kaksi sopivaa kandidaattia. Yritettiin molemmat, M kokeneemmin, pelata urosten kanssa silmäpeliä, siinä kovinkaan hyvin onnistumatta. Onneksi kuulimme heidän suuntaavan kulman taakse seuraavaan baariin, jonne mekin kilttinä tyttöinä paineltiin. M yritti yllyttää minua puhelemaan urosten kanssa, mutta en uskaltanut. Onneksi nenänpuuterointini aikana oli M päättänyt mennä istumaan urosten pöytään ja helpottanut näin minun tuskaani. Urokset paljastuivat nuoriksi saksalaisiksi pojiksi.

Saatiin sakemannit minun luokseni jatkoille, joista M häipyi valitettavan nopeasti. Urokset virittivät kesäkurpitsan kitaran ja soittelivat sillä ihanasti. Kamala, kuinka taas sain jonkinlaisen pakkomielteisen ihastuskohtauksen. Sovittiin, että nähdään seuraavana päivänä. Pihalla urokset vielä laulelivat ihanilla äänillään jotain herkkää biisiä. Voi itku! No... ei nähty seuraavana päivänä. Urokset ilmoittivat, etteivät kykene joten kävisikö ylihuominen. No.. ei nähty ylihuomennakaan. Sen jälkeen ei kuulunut mitään. Harmittaa, koska koko perjantai oli taas niin utopistinen. Miten minä voin enää mitään ryyppyreissuja tehdä, koska kaikki päätyvät ihastumiseen ja pettymiseen? Muutenkin tämä viime perjantain reissu oli niin mahtava, ettei sitä voi ylittää mikään.

Tämän blogin perusteella voisi kuvitella, että olen kamala alkoholisti...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti