maanantai 4. helmikuuta 2013

And you wake up in the morning and your head feels twice the size

Viikonloppu menee aina liian nopeasti. Liian paljon aikaa tulee vietettyä junassa ilman mitään järkevää tekemistä, vaikka olenkin yrittänyt keskittyä taas lukemiseen. Kirjahyllyssä on liian monta lukematta jäänyttä teosta, koska yleensä vain keräilen kiinnostavia kirjoja, jotka luulen lukevani myöhemmin. Liian usein luen vain samoja kirjoja uudestaan ja uudestaan. Junamatkojen aikana olen kuitenkin saanut yllättävän paljon aikaan tällä saralla, vaikka uni meinaakin viedä voiton ainakin sunnuntain paluumatkalla...

Höh. Ei nyt ole oikein mitään järkevää aihetta tälle papatukselle, maanantai kun on. Nyt ei vain oikein lähde, huvittaisi vain mennä nukkumaan. Pitäisi ehkä aloittaa lenkkeily, jottei olo olisi näin väsynyt ja nuutunut. Ruokavalio rupeaa olemaan jo kunnossa, karkki -ja tupakkalakko on pitänyt, seuraavaksi täytyisi ottaa mukaan se perkeleen liikunta. Jos saisi edes aikaiseksi jumpata kotona. Tai asentaa Wii, että voisi zumbata. On vaan niin saamaton olo, kun ei taas ole hetkeen ollut viikonloppua Jykylässä. Inhoan tätä matkalaukkuelämää. No, ehkä tämä reissaaminen loppuu ensi viikonlopun jälkeen. Oikeastaan suuntaan pohjanmaalle jo torstaina. Sen jälkeen ei ole varaa reissuihin, kiitos Kelan.

Ehkä annan tämän turhan jaarittelun nyt tulla päätökseensä, ja kirjoittelen joku toinen päivä järkevämpiä lauseita. Plääh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti