keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Its about time, about time to find pieces of me I have lost

Ensimmäistä kertaa tämän koulun aikana mulla on oikeasti kiire! Olen lupautunut mukaan erilaisiin projekteihin, vaikka en välttämättä tiedä, olenko niitä toteuttamassa. Kovasti siis haaveilen, että saisin työpaikan, mutta haaveeksi se taitaa jäädä. Ainakin nyt on tulossa yksi tapahtuma (tosin koulun tapahtuma), jota olen pitkälti mukana toteuttamassa. Saatan jopa tehdä tapahtuman ilmeen, mikäli minulle jää aikaa. Suoritan tämän opintoihini kuuluvana työharjoitteluna, sillä muuten en sitä kerkeäisi tekemään.

Himoaktiivisena ihmisenä lupauduin myös edellisviikolla kirjoittamaan oppilaskuntamme hankehakemusta, jota joudun mennä ensi viikolla esittelemään ihmismassoille. Tänään tuli myös sähköpostia esittelykaveriltani, että joudun tekemään meidän PP-esityksen keskenäni, koska hänellä on niin kiire. Oppilaskunnan kokouksessa nakki napsahti muun muassa blogimerkinnän tekemiseen hallituksemme nimissä sekä tietenkin iki-ihanaan liikuntailtapäivässämme joudun pitämään toiminnallista kakkaa yhden äärimmäisen hämärän naisihmisen kanssa. Paras päivä evör. NOT!

Onhan se mukavaa, että pitkästä aikaa on jotain elämää koulun ulkopuolella. Tai edes jotain muuta tekemistä, kuin tv:n tuijottaminen. On myös mukavaa päästä tekemään tapahtumaa, jolle toivon voivani antaa jotain toteutettavia parannusehdotuksia. Mukavaa, että minuun luotetaan. Keskiviikko on kuitenkin kaikista kamalin päivä tämän kaiken informaatioähkyn saamiseen, sillä bänditunnit. Kun koulu loppuu iltaseitsemältä ja kotona olet aikaisintaan kahdeksalta, ei kyllä yhtään tekisi mieli ruveta kirjoittelemaan palaverimuistioita, sähköposteja ja kaiken lisäksi piti vielä pakata. Keskiviikossa ei riitä tunnit, vielä pitäisi syödäkin jotain. Juna puksuttelee kohti lakeuksia n.7.30, enkä minä ole vielä läheskään valmis tämän päivän "töiden" kanssa.

Tulipas nopeasti päivitettyä. En edes jaksa lukea läpi, onko kirjoitusvirheitä. Älkää ampuko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti