tiistai 22. tammikuuta 2013

Today could be the worst day of your life

Taas yksi niistä päivistä, jolloin tekisi mieli kulkea keskisormet pystyssä ja huutaa "fuck you, fuck you, fuck you" jokaiselle vastaantulijalle. Eilinen oli kyllä triplasti pahempi päivä, mutta jotenkin tänään olisi vain tehnyt mieli huutaa. Armoton vitutus, eikä sille edes ole mitään kunnollista syytä. Ottaa vaan päähän. Tuntuu, että näitä huonoja päiviä on nykyään liian paljon. Pitäisiköhän mun vain yrittää hymyillä ja ajatella positiivisia asioita. Jos se vaikka rupeaisi oikeasti vaikuttamaan tuolla korvien välissä. Paskat. Kovasti odottelen viikonloppua, jos vaikka maistelisi hieman alkoholia ja sallisi itselleen muutaman savukkeen. Helpottaisikohan?

Olen minäkin kyllä aikamoinen angstipelle. Koskakohan sitä kasvaisi aikuiseksi? Hankkisi sen punaisen tuvan, aviomiehen, 1,5 lasta ja koiran/kissan. Tässä vaiheessa on niin äärettömän vaikea nähdä, että tuo kuuluisi koskaan minun tulevaisuuteeni. Oma listani toteutuisi varmaankin muodossa homeinen tupa, avioero, lapsettomuus, helvetisti kissoja ja astmakuolema. Olenpas positiivisella päällä...   Muovilusikka vai kirjastokortti? YouTubekin takkuaa, eikä anna kuunnella karjuntamusaa. Yhyy!

Kaiken tämän lisäksi, olen nähnyt unia menetetyistä mieskandidaateista, joka myös hieman kiristää vannetta pääni ympärillä. Onko pakko tulla ilkkumaan omaa onneaan toisten uniin, häh?!?

Aaaargh!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti