tiistai 15. tammikuuta 2013

I can't sleep, I can't stop my brain

Pää käy joka ilta sen verran ylikierroksilla, että en saa unta helposti. En tiedä, johtuuko se tupakoimattomuudesta vai mistä, mutta haluaisin edes yhtenä yönä saada nukuttua hyvin. Levollisesti. Nukkumaanmennessä tuntuu, että pää räjähtää kaikista ajatuksista ja ideoista, joita voisin toteuttaa. Seuraavana päivänä ei sitten jaksakaan tehdä mitään, kun on nukkunut niin huonosti. Loputon oravanpyörä? Kävin sentään eilen kaupassa ostamassa vihreämpää ruokaa, jotta voisin taas opetella syömään terveellisesti. Ostin myös mysliä, joka maistui oksennukselta...

Halusin edellisessä postauksessa listata hyviä musiikkivideoita, ja aionkin toteuttaa sen nyt, vaikka fiilistä sellaiseen ei ole. Valikoin kuitenkin muutamia paljon kuluttamiani tähän.


Steampowered Giraffe on aika uusi tuttavuus, ja olenkin lähinnä jumittunut juuri tähän biisiin, koska sen kuulin ensimmäisenä. Luokkakaverini soitti tätä YouTubesta joskus bändituntien alussa, ja tykästyin kovin. Ei ehkä mikään tavallisin kipale, mutta erikoisemmat ovatkin niitä parhaimpia ainakin tähän maailmanaikaan.                                                 


Lucy Rose löytyi YouTube-Narniasta, eli kunhan vain selailin erilaisia musiikkivideoita, jolloin lopulta päädyin juuri tähän. Ihana ääni, ja olisi mahtava joskus päästä seuraamaan keikkaa. Tuskin kuitenkaan Suomeen eksyy koskaan.                                                 

Die Antwoordista voin syyttää vain ja ainoastaan keltaista lehdistöä, joka julkaisi joskus uutisen juuri tästä kyseisestä musiikkivideosta. Tarinahan menee niin, että Lady Gaga oli pyytänyt kyseistä bändiä lämppärikseen, mutta eivät olleet suostuneet. Sanoja vaihdettiin puolin ja toisin, eikä edes niin nättejä. Itse en koskaan olisi kuvitellut tykkääväni tällaisesta musiikista, mutta jostain syystä se vain iskee.
                                                 
Seinäjoen omat pojat Smokesuitista ja These City Lights on ehkä oma "tunnarini". Kamalaa fanittaa näin kovasti ihmisiä, jotka tuntee ja tietää, eikä sen takia uskalla puhua heille juuri mitään. Sama on monien muidenkin paikallisten bändien kanssa. Olen sosiaalisesti retardi.

Lisää Seinäjokea Julia's Windown -merkeissä. Tämä on lemppari, jota tuli eräälläkin kiertueella kuunneltua ja fanitettua. En uskalla puhua näillekään pojille. Retardi.

Lucy Spraggan, rakastuin. Ihania biisejä ja tämäkin voisi kertoa omasta elämästäni.

The Do kuulostaa hauskalta, tähän pitäisi tutustua paremmin, kunhan on aikaa. Tätä täytyy kuunnella kesällä, sopisi pussikaljoitteluun tai festarimeininkeihin.

Siskoseni kuuntelutti tätä minulla, koska hän olisi halunnut lähteä kanssani Aino Vennan keikalle Seinäjoella. Emme kuitenkaan menneet, nyt kaduttaa. Jouluaattona kuunneltiin tätä levyä non-stoppina. Venna olisi kyllä tulossa Jyväskylään ensi kuussa, mutta edellisenä viikonloppuna ollaan jo siskon kanssa katsomassa Putroa Seinäjoella, joten hän tuskin pystyy perheellisenä olemaan toista viikonloppua perään rimpsalla, ja minä haluaisin kovasti olla kyseisenä viikonloppuna Seinäjoella MARS:ssa.

Living End tuli veljen kautta tutuksi yläasteella, ja kovasti odottelen, joskohan nämäkin joskus livenä näkisi. Veljen kanssa oli muutama vuosi takaperin tarkoitus katsastaa nämä Ruisrockissa, mutta "valitettavasti" veljen ja vaimonsa keskimmäinen ipana päätti syntyä juuri sinä viikonloppuna.

Nyky-Beatles! Onneksi on ihmisiä, jotka linkittävät hyviä biisejä Facebookissa. Rakastuin.

Syytän YouTube-Narniaa jälleen kerran.

Narniaa. Sóley vaatisi myös parempaa tutustumista, kunhan joskus kerkeäisi tai oikeastaan muistaisi.

Loppuun vielä ihana Vaccines. Harmittaa, kun tämä jäi Provinssirockissa näkemättä. Olin kirjaimellisesti väärällä puolella, töissä. Ehkä vielä joskus.

Kamalan monta videota tulikin laiteltua. Enemmänkin voisi, mutta ehkä se ei hyödytä mitään tai ketään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti