torstai 3. tammikuuta 2013

I can't believe this happened to you

Loistavasti ompulla muokattu übertaiteellinen kuva, mutta näistä koostuu tämä päivä.

Kyllä, siinä on paketti nikotiinipurkkaa, ja tämä on kolmas päivä ilman tupakkaa. Vielä olen pärjännyt sisuilla ja mynthonilla, mutta kohta on tuokin pakko avata. En siis suunnitellut millään lailla lopettavani tupakointia, mutta jotain näköjään naksahti päässä. Uudenvuoden juhlien jälkeisessä olotilassa ei tupakka maistunut, ja seuraavankin päivän olin polttamatta. Kolmas meinaa koetella hermoja, sen takia kävinkin kaupasta purkkaa hakemassa.

Internetin ihmeellisen maailman mukaan vain 3-5% ihmisistä pystyy lopettamaan tupakoinnin ilman minkäänlaisia valmisteita, pelkällä tahdonvoimalla, ja olemaan vielä vuodenkin jälkeen polttamatta. Luulen, että itse en kuulu tuohon pieneen prosenttimäärään, sillä tätä on yritetty kerran jos toisenkin. Tällä kertaa kuitenkin yritän olla myös juopottelematta ainakin kuukauden, en siis niinkään pidä tipatonta tammikuuta, sillä alkoholin kanssa tulen sallimaan itselleni tupakan jos toisenkin sitten tulevaisuudessa.

Jotenkaan ei vain tunnu järkevältä yrittää samaan aikaan lopettaa tupakointia, pitää karkkilakkoa ja yrittää lisätä liikuntaa. Kaikkihan toki tukevat toisiaan erinomaisesti, mutta onkohan nyt tullut haukattua vähän turhan suuri pala kakkua. Katsotaan, mikä näistä epäonnistuu ensimmäisenä. Tai sitten olenkin sitkeä sissi, ja pystyn kaikkiin kolmeen yhtäaikaa. That'll be the day.

Nyt yritän vain pärjätä hermojeni kanssa ja keksiä käsille jotain muuta tekemistä. Alhaalla oleva pätkä Frendeistä on se, mikä tulee mieleen, kun yrittää lopettaa polttamista. Wish me luck!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti