maanantai 19. marraskuuta 2012

Oh, what a pretty little lizard.

Lauantaina oli niin mukava tyttöjen ilta, että vieläkin tuntuu. Ehkä huomenna pääsee palaamaan normaaliin päiväjärjestykseen, koska koulupäiväkään ei sujunut mitenkään rattoisissa meiningeissä.

Perjantaina meni Tampereen reissulla, eikä siitä ole sen kummempaa kerrottavaa. Vähän tunsin turhaksi käydä vierailulla Tamk:ssa, koska ihmisellä ei ole varaa opiskella toista ammattia ainakaan tässä vaiheessa. Kävimme myös katsomassa Tove Janssonin Muuminäyttelyn, joka ei aiheena kiinnostanut hirveästi. Ihan mukavahan se oli, mutta ei sen suurempia tunteita herättänyt.
Yritin päästä kotikotiin Seinäjoelle jo kolmen junalla, mutta mukavastihan se oli loppuunmyyty. Onneksi kaverini oli kotosalla, ja asuu aivan aseman lähettyvillä, joten pääsin hänelle istuskelemaan ja odottelemaan seuraavaa junaa. Olisi ollut hieman ankeaa istuskella yksin asemalla tekemättä ei-mitään.

Lauantai olikin odotettu päivä! Ensin käytiin siskon ja kahden tätylöitävän kanssa katsastamassa Ravintolapäivän 50-lukulainen rullaluistinkahvila Shake 'n' bake, sen jälkeen kävin hetken vahtimassa näitä kahta vesseliä ja lopuksi suuntasin alkoon. Kuuden jälkeen suunnattiinkin tyttöjen iltaan ihanien ihmisten kanssa, ja eipä olisi voinut mukavempaa iltaa toivoa. Oli ruokaa ja juomaa, itsekkin "leivoin" kuoharipullon, muut oli tehneet piirakoita sekä jellyshotteja. Nam! Lauleltiin paljon kera sing starin, jota en ole harrastanut noin kuuteen vuoteen. Lopuksi siirryttiin erääseen yökerhoon, jossa tietenkin eksyttiin toisistamme. Osa porukasta löytyi kuitenkin hieman ennen pilkkua, ja kerittiinpä siinä nakella jalkojakin. Huh huh. Enpä ole hetkeen ollut niin onnellisesti humalassa.

Sunnuntai menikin makoillessa sekä junaillessa takaisin Jyväskylään. Äärettömän turha päivä. Onneksi äitee oli taas ostanut lapsoselleen syötävää, jotka sain pakkailla muutenkin täyteen laukkuun. Tällä viikolla tuskin tarvitsee kaupassa käydä. Säästyypähän rahat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti