perjantai 29. marraskuuta 2013

You'll never escape from this sad, sad house

Koska elämän pienistä iloista pitää osata nauttia, olenkin tänään hemmotellut itseäni. Saimme viime viikonlopun pikkujouluissa kukin käteemme kirjeen, joka sisälsi 15e ja käskyn hemmotella itseämme sillä rahalla. Kiellettyjä käyttökohteita olivat laskujen maksaminen, normaalit ruokaostokset, normaalit päivittäistavaraostokset ja kaikki sellainen, mihin käyttäisimme rahamme joka tapauksessa. Käytinkin siis rahani sellaiseen, mihin käyttäisin sen joka tapauksessa, jos ylimääräistä olisi; ostin The Big Bang Theoryn ensimmäisen tuotantokauden sekä Kätkijät animeleffan. Omilla rahoillani ostin vielä toisenkin Big Bangin kauden. Näiden lisäksi kävin ruokakaupasta hakemassa pizzavärkit, ja väkersin mahtavan semivege-pizzan. Mukaan tarttui myös limsaa ja karkkia. Olen jo aloitellut hemmottelupäivääni, mutta kohta käynnistän sen sataprosenttisesti. Perjantai <3

Pikkujoulut olivat mahtavat! Aloitimme iltamme eräältä kattosaunalta, jossa pidimme parin tunnin koulutussession. Sen jälkeen oli vapaata seurustelua (juomista) ja terveellistä ruokaa. Valmiina drinkkeinä löytyi esim. Tampesteri, Jynkkylä ja myyntitykki. Muutenkin "baaritiskiltä" löytyi vaikka ja mitä, kuohuvaakin riitti. Kuin Tuhkimot lähdimme puolen yön jälkeen kurpitsatakseilla kohti keskustan ravitsemusliikettä, jossa jatkoimme illanviettoa jos mahdollista vieläkin kosteammissa merkeissä. Drinkkilippuja lenteli, kuoharia kannettiin pöytään pulloittain. Ihmiset tanssivat, lauloivat, huusivat ja hurrasivat. Maailman pisimmän baari-illan jälkeen lähdimme vielä Tampereen toimistolle "jatkoille". Tampereen väki kuitenkin luovutti jättäen Jyväskylän kolme sitkeintä sissiä vielä hetkeksi jatkamaan. Kuuden jälkeen raahauduttiin takaisin hotellille, ehkä hieman ennen seitsemää sain pääni lakkaamaan pyörimästä. Maailman inhottavin herätys tapahtui muutamaa tuntia myöhemmin ja ei kun kävelemään linkkapysäkille. Voi sitä krapulan määrää, mutta olipahan reissu.

Vielä muutama hassu päivä, ja pääsenkin Seinäjoelle pidennettyä viikonloppua viettämään. Tämä viikonloppu menee tiiviisti Jyväskylässä, huomenna menen lapsenvahdiksi veljen nuorimmaiselle. Tänään pitää siis ottaa ilo irti, ilman alkomahoolia tietenkin. Olenpa myös onnistuneesti viettänyt savuttoman marraskuun! Vain kaksi kännitupakointi-iltaa! Toivottavasti hyvä meno jatkuu. Tänään olisin mielelläni korkannut juoman ja polttanut tupakan jos toisenkin, mutta ei. Yritän pitää pääni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti