tiistai 23. heinäkuuta 2013

All I wanna do is have my mind erased

Odotin kauhulla tätä päivää, sillä lupauduin lähtemään stalkkerini kanssa terassille. Tälläkin hetkellä istun kuitenkin kotona, koska stalkkerini olisi halunnut viedä minut ajelulle, mistä kohteliaasti kieltäydyin. Päässäni rupesi pyörimään erilaisia skenaarioita, mitä voi autoretkellä tuntemattoman kanssa tapahtua. Hätävarjelun liioittelua, mutta ikinä ei voi olla liian varovainen.

Koko päivän yritin taas siivota. Sain jotain aikaiseksikin, mutta imuria en jaksanut kaivaa kaapista saatika sitten tiskata. Olen ollut kesällä kotona vain muutamia lyhyitä jaksoja ja jokaisella kerralla olen myös siivonnut vain lähteäkseni pian taas pois. Mitään kamalaa sotkua ei onneksi ole kertynyt, mutta olisi mukavaa nauttia puhtaasta kodista edes muutaman päivän, ennen kuin taas lähtee reissaamaan. Ensi viikolla mahdollisesti road trippailemme kaveri M:n kanssa, mutta saan edes muutaman päivän olla  rauhassa.

Mutta stalkkeri. En vieläkään tiedä, miten tähän asiaan pitäisi suhtautua. Ovatko viestit vain kaverillista flirttiä vai onko niissä jotain muutakin? Ahdistaa ja jännittää samaan aikaan, ja olen aivan pihalla. Mitä mä teen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti