maanantai 6. toukokuuta 2013

I love to read the words you used

Suomen peli pyörii tv:ssä, mutta en pysty keskittymään siihen. Syy on niinkin yksinkertainen kuin NÄLKÄ. Aloitin tänään 5:2 dieetin, jonka tarkoituksena on syödä kahtena päivänä 500kcal ja muina viitenä normaalisti. Tällä hetkellä olen syönyt noin 400kcal ja odotan innolla voivani pian syödä viimeiset 100. Huomenna saan syödä normaalisti, kun kello lyö 11.00. Toivottavasti en muina viitenä päivänä kuitenkaan vetele ruokaövereitä...

En kyllä tiedä, voiko 5:2 kutsua normaaliksi dieetiksi, sillä useimmilla se näyttää olevan elämäntapa. Tarkoituksena ei välttämättä ole niinkään pudottaa kiloja, koska tällä paastoamisella pitäisi olla myös jonkinsortin terveysvaikutuksia koskien diabetestä, syöpää ja sydäntauteja. On kuitenkin mielenkiintoista kokeilla jotain uutta, sillä en ole koskaan ollut millään "laihdutuskuurilla", kunhan yrittänyt vain syödä terveellisemmin ja liikkua, jotta niitä kiloja sitten saisi tippumaan. Mielenkiinnolla odotan, sopiiko tämä systeemi juuri minun elimistölle, vai olenko viikon jälkeen jo aivan kuollut. Nälän kanssa toivottavasti oppii pärjäämään, sillä eihän kyse ole kuin kahdesta päivästä.

Osuvaa(ko?)
Toukokuun tavoite kymmenestä tiputetusta kilosta ei taida toteutua, mutta eiköhän tämä tästä taas lähde käyntiin. Viime aikoina on kyllä tullut lipsuttua vähän kaikessa ja liikuntakin on unohtunut. Onneksi saa taas hetken hengähtää Keski-Suomessa ja laittaa ruokavalion kuntoon. Kesäkuussa suunnataankin sitten hieman pidemmäksi aikaa Pohjanmaalle Provinssirockin perässä. Kesäkuussa myös kiellän äitiä tekemästä herkkuruokia ja laitan itse omat köyhät pöperöni. Eihän siitä mitään tule, että aina äidin luona majaillessa tulee lipsuttua niin pahasti. Varsinkin kun äitini käsitys salaatista on runsaassa majoneesissa uitetut muutamat vihreämmät asiat.

Miehestä en päivitä mitään, se on ääliö (ainakin tällä hetkellä).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti