tiistai 11. joulukuuta 2012

Walking in a winter wonderland

Eipä ole hetkeen kerinnyt kirjoitella, mutta nyt ajattelin jotain saada raapusteltua kasaan. Keski-Suomi on luminen, todella luminen. Tänäänkin on sadellut lisää, saisi jo loppua. Onhan se mukavaa, kun on vähän valoisampaa, mutta ei sitä nyt tarvi liioittelemaan ruveta.

En jaksanut ottaa kuvaa tämänhetkisestä lumimäärästä, mutta tässä on kuva viime viikolta. Pakkasta ja lunta, ihme ettei kamera jäätynyt. Tämäkin on valokuvauskurssin satoa, tai ainakin sen kurssin aikana otettu.

Nyt on kuitenkin ollut vähän enemmän mielenkiintoa askarrella joululahjoja, kun tuota lunta on satanut ja valokuvauskurssin pitkät päivät on takana. Lahjoista suurimman osan pitäisi olla jo perjantaina valmis, että saan ne roudattua mukanani Seinäjoelle. (LOMA!)
Laittelen tähän nyt muutamia kuvia tekeleistä, koska tuskin kukaan sukulaisihminen eksyy näitä täältä katsomaan.


Taulut tehty 60-luvun lehtiä hyväksikäyttäen. Idean kaappasin
Kädenvääntöä-blogista.

Vielä pitää askarrella muutamat laukut, sekä sisarusten lapsille jotain. Yritän saada aikaiseksi muutaman palapelin, mutta niitä ei tarvitse tällä viikolla ahkeroida. En nyt tiedä, onko tällä lahjojen tekemisellä itse säästänyt yhtään sen enempää, kuin jos olisi ostanut kaupasta. Harmittaa, kun en ole säästänyt mitään kuitteja, olisi ollut kiva tehdä laskutoimituksia. Olen kuitenkin joutunut ostelemaan jos jonkinlaista tarviketta, koska en ole aikaisemmin ollut innostunut tämänkaltaisesta tai oikeastaan minkäänlaisesta askartelusta. Noh, toivottavasti nyt olen edes jonkin verran säästänyt. Ainakin luontoa, jos en muuta :D

Kaulakorun ohjeet löytyi Hesarin nettisivuilta. Korvakorut on oman mielikuvituksettomuuden tuotetta.

P.S. Teksti on huonosti aseteltu. Oon tapellu sen kanssa nyt 30 min, enkä jaksa enempää.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti