maanantai 28. lokakuuta 2013

And you've had some crazy conversations of your own.

Kirjoittamisesta on ollut pitkä tauko. Olen ollut väsynyt ja tuijottanut vapaa-aikanani pelkästään Gilmoren tyttöjä. En ole jaksanut keskittyä mihinkään ylimääräiseen, joten kaikki onkin nyt vähän rempallaan ja keskeneräistä. Kirjoittaminenkaan ei ole maittanut, kun on vain ollut väsynyt. Tällä viikolla ajattelin parantaa tapani; kirjoittaa, tehdä rästikäsityöt pois ja aloittaa joululahjojen väsääminen. Voi kunpa olisi edes yksi viikonloppu, jonka voisin viettää vain omassa seurassani.

Töissä on ollut mukavaa. Homma on helppoa ja kiinnostavaa. Ihmiset ovat mukavia ja on ihanaa saada  uusia tuttavuuksia. Tänään kuitenkin kovasti haikailin oman alan hommia, mikä ärsytti ja pilasi koko työpäiväni. Kai sitä pitää pistää taas tutka päälle ja etsiä uutta, vaikka olenkin nauttinut nykyisestä työstäni. Minua ei ole kuitenkaan luotu istumaan pienessä kopperossa 7h päivässä. Haluan liikkua, jutella, pitää palavereja, suunnitella. Luovuus ei pääse kukkimaan! En kuitenkaan ajatellut olla niin tyhmä ja lopettaa nykyisiä töitä ennen kuin uusia löytyy. Pelottaa vain kamalasti, että minusta ei koskaan tule kunnon kulttuurituottajaa... Pelottaa että vain jämähdän.

Pää on taas mielettömän täynnä ajatuksia, mutta tuntuu että mitään en saa järkeväsi syljettyä ulos. Elämä on kivaa ja ärsyttävää. Viikonloppuja odottaa innolla ja varsinkin nyt odotan edes yhtä sellaista viikonloppua, jolloin ei olisi mitään tekemistä. Sisäinen baarihirmu alkaa kuolla, en jaksanut viime lauantainakaan olla baarissa tappiin asti, vaikka kellojakin siirrettiin. Lähdin jo hyvissä ajoin ennen "normaaliakin" sulkemisaikaa. I'm old! Muutenkin haluaisin vain mummoilla viltin alla, katsoa niitä perkuleen Gilmoren tyttöjä ja juoda teetä kynttilänvalossa. Viikonloput menevät muutenkin niin nopeasti ohi, joten en haluaisi viettää turhaa krapulapäivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti